Green Family: Η πράσινη πλευρά της διατροφής

Ψάχνεις βιολογικά και φρέσκα προϊόντα; Είσαι vegan ή vegetarian; Τότε το κατάστημα Green Family-το Ελληνικόν είναι για σένα – Δωρεάν μεταφορικά σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Με πάνω από 6500 κωδικούς στην Green Family θα βρεις από βότανα, μπαχαρικά και συμπληρώματα διατροφής μέχρι οπωροκηπευτικά, γαλακτοκομικά, κρέας, ζυμαρικά, όσπρια, παιδικές τροφές, super foods, ακόμα και δικό της ψωμί. Ξεχωρίζει για την ποικιλία επιλογών σε vegan τροφές, φυτικά γάλατα και τυριά  αλλά και υποκατάστατα κρέατος.

H ιστορία του καταστήματος

Όλα ξεκίνησαν το 1996, όταν ο Θεόδωρος Πανταλέων, έχοντας ολοκληρώσει σπουδές στη διαιτολογία, αποφασίζει να ανοίξει ένα κατάστημα στην Πλατεία Άθωνος, το «Παραδοσιακό Βοτανοπωλείον Το Ελληνικόν», με συμπληρώματα διατροφής, βότανα, μέλια, σπόρους και είδη για το πρωινό. Το 2009 δημιουργείται η ανάγκη για μια ενιαία εταιρική ταυτότητα, η εταιρία επεκτείνεται και γεννιέται η ανάγκη για μια νέα ονομασία. Η επιλογή δεν ήταν δύσκολο να γίνει, αφού η επαγγελματική οικογένεια μεγαλώνει και ο «πράσινος» χαρακτήρας της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, οπότε προκύπτει το «Green Family». Σήμερα η πράσινη οικογένεια διαθέτει 5 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη και 3 στην υπόλοιπη Ελλάδα, πραγματοποιώντας επίσης και δωρεάν κατ’ οίκον διανομές. Παράλληλα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο του Zero Waste, ενισχύοντας τον πράσινο χαρακτήρα που διέπει όλη τη φιλοσοφία της ενώ συνεργάζεται με πανεπιστημιακά ιδρύματα για το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Ανακάλυψε έναν κόσμο γεμάτο νόστιμες και υγιεινές επιλογές που θα μαγέψουν τον ουρανίσκο σας!

Η μεγάλη γκάμα των βιολογικών φρούτων εποχής που διαθέτει το κατάστημα συνιστούν μια πολύ σημαντική διατροφική επιλογή, έχουν θρεπτικά συστατικά, είναι εύγευστα, διατηρούν τη γεύση τους αναλλοίωτη και ωφελούν σημαντικά την υγεία μας

Η σόγια με υψηλό περιεχόμενο σε πρωτεΐνη, εφάμιλλης αξίας με αυτή των ζωικών προϊόντων, μπορεί να ενταχθεί στη διατροφή την περίοδο της νηστείας, καθώς και στη διατροφή, όπου η κατανάλωση κρέατος είναι περιορισμένη, στο πλαίσιο μίας χορτοφαγικής δίαιτας.

📍 Βιολογικά φασόλια σόγιας https://bit.ly/36YOFw9

📍 Βιολογικός κιμάς σόγιας https://bit.ly/36FMBtd

📍 Βιολογικό κεμπάπ σόγιας https://bit.ly/3Nr5yAF

📍 Βιολογικό ρόφημα σόγιας φυσικό https://bit.ly/3JRESqD

📍 Βιολογικό ρόφημα σόγιας ασβέστιο https://bit.ly/3NuPbD9

📍 Βιολογική πρωτεΐνη σόγιας https://bit.ly/3JT48wy

Στα καταστήματα θα βρείτε βότανα τα οποία συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία του οργανισμού όπως για παράδειγμα:

Λουΐζα Συμβάλλει στο κάψιμο λίπους ενώ οι διουρητικές ιδιότητες της, αφενός μειώνουν την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα. Αφετέρου συμβάλει την αποτοξίνωση. Επιπλέον έχει χαλαρωτικές ιδιότητες και βοηθά στη μείωση του άγχους που συχνά συνοδεύει την προσπάθεια για δίαιτα.

Πράσινο τσάι Βοηθάει αποδεδειγμένα στην αποτοξίνωση του οργανισμού, μειώνει την κατακράτηση υγρών και συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Παράλληλα, είναι ένα από τα βότανα για την ενεργοποίηση μεταβολισμού, ώστε να λειτουργήσει γρηγορότερα.

Τσουκνίδα Οι διουρητικές ιδιότητες της την κατατάσσουν σε ένα από τα πιο αποτελεσματικά διουρητικά βότανα, αντιμετωπίζοντας έτσι άμεσα την κατακράτηση υγρών. Παράλληλα, συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ενώ θα βοηθήσει και σε περιπτώσεις χαμηλού σιδήρου.

Δυόσμος Ο δυόσμος που φημίζονται εδώ και αιώνες για το χαρακτηριστικό άρωμα του είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός στη μείωση του λίπους. Έχει την ικανότητα να μειώνει τα υψηλά επίπεδα των οιστρογόνων που αποθηκεύονται στο σώμα. Ως εκ τούτου μπορεί να μειώσει το βάρος αλλά και το ποσοστό λίπους.

Μέντα Εξίσου αποτελεσματική στην απώλεια βάρους αφού διώχνει τις τοξίνες και καταπολεμά την κατακράτηση υγρών. Παράλληλα μειώνει το στρες που είναι βασικός παράγοντας παχυσαρκίας.

Σημύδα Έχει διουρητική δράση, γεγονός που συμβάλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Αγγινάρα Ιδανική για αδυνάτισμα στην κοιλιά και για αποτοξίνωση, καθώς βοηθά την απομάκρυνση τοξινών από το συκώτι. Έτσι, προστατεύει από την αποθήκευση λίπους και συμβάλλει στην απώλεια κιλών.

Το ευγενικό προσωπικό των καταστημάτων είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει δίνοντας πληροφορίες για το κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Mπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα προϊόντα πατώντας ΕΔΩ

Green Family

 Kαταστήματα σε 4 πόλεις της Ελλάδας: Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Λάρισα – Βόλος
 Mail:sales@greenfamily.gr

  • Θ. Σοφούλη 34 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη – Τηλέφωνο: 2310 429044
  • Κομνηνών Θεσσαλονίκη – Τηλέφωνο: 2310 224252
  • Βατικιώτου 26-28 Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 2310 257503
  • Λεωφ. Κομνηνών 27 Πανόραμα Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 2310 023820
  • Μεταμορφώσεως 15 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 2310 430001

ΔΕΥ – ΠΑΡ / 9:00 ΠM – 5:00 ΜM

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *