Η εντυπωσιακή παράσταση της σχολής χορού “Cloud9 Poledancing” στο θέατρο Αριστοτέλειον

Οι εκρηκτικές παρουσίες της σχολής χορού “Cloud9 Poledancing” σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές χορογραφίες ξεσήκωσαν για άλλη μια φορά το θέατρο Αριστοτέλειον!

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας η σχολή χορού Cloud9 Poledancing επέστρεψε δυναμικά υλοποιώντας ξανά στο θέατρο Αριστοτέλειον ένα από τα πιο ξεσηκωτικά χορευτικά show της πόλης!

Εκατό μαθητές της σχολής, γυναίκες και άνδρες, συμμετείχαν την Τρίτη το βράδυ στην παράσταση με τίτλο “What if you fly” μαγεύοντας το κοινό με ομαδικά αλλά και ατομικά χορευτικά.

Πέντε στύλοι στη σκηνή… κορίτσια με τακούνια, σέξι ρούχα και εντυπωσιακά μακιγιάζ μαγνήτισαν τα βλέμματα του κοινού χαρίζοντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Cloud9 Poledancing,θέατρο,Αριστοτέλειον
Cloud9 Poledancing,θέατρο,Αριστοτέλειον

Στο τέλος της παράστασης συγκεντρώθηκαν στη σκηνή χορευτές οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους αφού κατάφεραν μετά από σκληρή δουλειά να φέρουν σε πέρας ένα απαιτητικό show που ολοφάνερα εντυπωσίασε το κοινό.

Την παράσταση έκλεισε η ιδιοκτήτρια της σχολής Μάρω Δαμδούμη η οποία ευχαρίστησε το κοινό για την ενεργή παρουσία του υπενθυμίζοντας πως το ραντεβού θα ανανεωθεί τον επόμενο χρόνο!

Cloud9 Poledancing,θέατρο,Αριστοτέλειον

Το pole dancing έχει γίνει μια δημοφιλής μορφή άσκησης, ενώ παράλληλα έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αγκαλιάσεις την σεξουαλικότητά σου, αλλά και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Σύμφωνα με ειδικούς, ένας αρχάρiος μπορεί να κάψει 290-400 θερμίδες ανά ώρα, ενώ ο προχωρημένος μπορεί να φτάσει τις 700. Ως μη αερόβια γυμναστική, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και το σώμα συνεχίζει την καύση θερμίδων για ώρες μετά το τέλος της άσκησης.

Γνωρίστε τη σχολή χορού Cloud9 Poledancing

Ανεβαίνοντας στον 3ο όροφο της οδού Καθολικών 2, στην περιοχή της Βαλαωρίτου, θα βρείτε το Cloud9 Poledancing HQ.

Είναι ένας ολόφρεσκος χώρος, που δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει την τέχνη του pole dancing και να τη διδάξει άρτια και ολοκληρωμένα σε όλους τους μαθητές, με φροντίδα και υπευθυνότητα.

H σχολή διαθέτει εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους αθλητές – χοροδιδασκάλους, που μπορούν να μεταβιβάσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους ευχάριστα και στοχευμένα, για να σας φτάσουν στο ζενίθ των δυνατοτήτων σας!

Υπάρχουν τμήματα αρχαρίων, μέσων και προχωρημένων, μαθήματα χορευτικά και video classes, καθώς και η δυνατότητα για επαγγελματική και αγωνιστική εκπαίδευση. Το studio διατίθεται δωρεάν πολλές ώρες μέσα στην εβδομάδα για την προπόνηση των μαθητών του. Διδάσκονται μαθήματα, ευλυγισίας και εξότικ με τη μορφή drop in μαθημάτων (δηλαδή μαθημάτων, όπου διδάσκεται τεχνική και χορογραφία με τρόπο αυτοτελή σε κάθε μάθημα και ο μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει όσα και όποια θέλει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χορευτική σαιζόν, πληρώνοντας ξεχωριστά το αντίτιμο του κάθε μαθήματος).

Πληροφορίες επικοινωνίας

Facebook: Cloud 9 Poledancing

Instagram: cloud9_poledancing

Διεύθυνση: Καθολικών 2, Θεσσαλονίκη 546 25

Τηλέφωνο: 231 056 6004

Ώρες

Σάββατο5:00–8:00μ.μ.
ΚυριακήΚλειστά
Δευτέρα3:00–10:00μ.μ.
Τρίτη3:00–10:00μ.μ.
Τετάρτη4:00–10:00μ.μ.
Πέμπτη4:00–10:00μ.μ.
Παρασκευή4:00–10:00μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα: Θεσσαλονίκη: Έκθεση έργων τέχνης προσφύγων στο Μουσείο Προσφύγων Νεάπολης-Συκεών

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *