Εβρίτικα προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε…

Γνωρίστε το Εβρίτικο Μελισσοκόφινο

Το Εβρίτικο Mελισσοκόφινο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά ιστορία στο χώρο της μελισσοκομίας η οποία μετρά από το 1950.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 2008 αξιοποιώντας τα προϊόντα που προσφέρει η μέλισσα στον άνθρωπο, καθώς διαθέτει εργαστήριο οικοτεχνίας όπου παρασκευάζει και συσκευάζει τα προιοντά με αγάπη και μεράκι.

Στα πρώτα βήματα η επιχείρηση παρήγαγε μόνο μέλι ωστόσο μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να διευρυνεί τη δραστηριότητα της και σε άλλα προϊόντα.

Τα προϊόντα που παράγονται πλέον είναι τα εξής:

Μέλι ανθέων, μέλι με βρώσιμο χρύσο 22 καρατίων, μείγματα μελιού με γύρη, μελιού με ταχίνι, μελιού με φυστικοβούτυρο, χειροποίητο παστέλι, καραμέλες μελιού, γύρη, πρόπολη, βάμμα πρόπολης, βασιλικό πολτό, κέρι, κηραλοιφές, lip balm, διακοσμητικά κερία και πασχαλινές λαμπάδες.

Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, αγνότητα και είναι ακρίβως όπως τα δίνει η μέλισσα χωρις καμία περαιτέρω επεξεργασία.

Ολα τα προϊόντα ανήκουν στην κατηγόρια των super foods και εχουν αρκετά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η εταιρεία συμμετεχει σε πολλές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα με στόχο να κάνει τα προϊόντα της ευρέως γνωστά στην Ελληνική αγορά.

“Αναζητούμε νέες και καινοτόμες ιδέες τόσο για την επιχείρηση όσο και για τα προϊόντα με πρώτο και βασικό στόχο την διατήρηση της αυθεντικότητας” δήλωσε στο metafox.gr η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Μαρία Μανούση.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

Facebook: Εβρίτικο Μελισσοκόφινο
Instagram: evritiko.melissokofino
e-mail: evritiko.melissokofino@gmail.com
Τηλ. : 6989933686

Διαβάστε περισσότερα: 7 vegan street food στέκια στην Αθήνα

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *