Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση στη Μεσσήνη: Δεν είμαστε ασφαλείς, είμαι στο πλευρό της 49χρονης

Τη συμπαράστασή της στην 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της στη Μεσσήνη εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Αναφερόμενη, δε, στα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας κατά γυναικών υπογράμμισε: «Νιώθω πως δεν είμαστε ασφαλείς […] Κάτι πρέπει να αλλάξει δραστικά».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha, η Ιωάννα Παλιοσπύρου που στάθηκε στα πόδια της μετά την επίθεση εις βάρος της με βιτριόλι και δίδαξε θάρρος και δύναμη στο πανελλήνιο, επισήμανε: «Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες, κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό με ταράζει και ακόμα δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος προβαίνει σε τέτοια πράξη».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές κοπέλες που μου λένε το ίδιο πράγμα. Κάτι πρέπει να αλλάξει δραστικά. Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, έχω μάθει ότι είναι δυνατή και είμαι δίπλα της».

Κρίσιμη η κατάσταση της 49χρονης – «Θα τα καταφέρω» λέει η ίδια

Εν τω μεταξύ, με δύναμη και θάρρος αντιμετωπίζει η 49χρονη την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε στην Μεσσήνη από τον πρώην σύζυγό της.

Η κατάσταση της γυναίκας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας θεωρείται κρίσιμη καθώς κινδυνεύει να χάσει το μάτι της. Ωστόσο, σύμφωνα με τα νεότερα, για την υγεία της, σήμερα Πέμπτη, οι γιατροί παρατηρούν μικρά σημάδια βελτίωσης, κάτι που δημιουργεί αισιοδοξία και τους κάνει να ελπίζουν ότι η καλή εξέλιξη θα συνεχιστεί. Ιδιαίτερα κρίσιμη πάντως παραμένει η αυριανή ημέρα.

«Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό»

«Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω», είπε η 49χρονη, μιλώντας στον Alpha μετά το τραγικό συμβάν.

Η διοικήτρια νοσοκομείου Ελένη Αλειφέρη δήλωσε στην ΕΡΤ πως «είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας στο δεξί της μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση στο μάτι της. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας της όρασής της».

Η άτυχη γυναίκα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ωστόσο «χρειάζεται εβδομάδες παρακολούθησης προκειμένου να φανεί αν βελτιώνεται ή όχι» είπε η διοικήτρια νοσοκομείου η οποία αποκάλυψε ότι εκτός του συγκεκριμένου εγκαύματος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Όπως τόνισε η κυρία Αλειφέρη από τη συνομιλία που είχε μαζί της πρόκειται για μια πολύ δυνατή γυναίκα.

«Παρά το σοκ που έχει υποστεί μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι δυνατή και αυτή η δύναμή της θα βοηθήσει στη συνέχεια στη δύσκολη πορεία που έχει μπροστά της».

Σχολιάζοντας το περιστατικό η ίδια δήλωσε για την μητέρα έξι παιδιών ότι όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι συγκλονισμένο.

«Πέρα από τη φαρμακευτική στήριξη παρέχουμε και ψυχολογική στήριξη και αν χρειαστεί οτιδήποτε άλλο θα είμαστε κοντά της» τόνισε.

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *