Ανδρουλάκης στην Εξεταστική: Διπλό σκάνδαλο παρακολούθησης και συγκάλυψης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, τη θλίψη του για την Εξεταστική Επιτροπή, λέγοντας ότι κάνει πολύ λίγα για την αποκάλυψη της αλήθειας και περισσότερα για τη συσκότισή της.

Για «διπλό σκάνδαλο» έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εξεταστική επιτροπη που διερευνά ενδεχόμενες πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, υποστηρίζοντας, συμφωνα με πληροφορίες, πως υπαρχει ενα σκάνδαλο παράνομης παρακολούθησης και ενα σκάνδαλο συγκάλυψης.

Η κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας οτι η παρακολούθηση του είχε έναν στόχο, να θέσει σε ομηρεία μια ολόκληρη παράταξη στην πιο κρίσιμη πολιτική της στιγμή, κατά τις εσωκομματικές της εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ανδρουλάκης φέρεται να είπε ότι «βαπτίστηκε» εθνικός κίνδυνος μόνο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για να ηγηθεί της παράταξης, γιατί μάλλον κι αυτή ήταν κίνδυνος για τα κομματικά συμφέροντα και τους σχεδιασμούς της ΝΔ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε συμφωνα με πληροφορίες τη θλίψη του για την λειτουργία της επιτροπης, καθως κάνει πολύ λίγα για την αποκάλυψη της αλήθειας και περισσότερα για τη συσκότιση της, καθως δεν κλήθηκε κανένα πολιτικό πρόσωπο με την κυβερνηση να δίνει ασυλία στους εκπροσώπους των εταιριών Krikel και Intellexa.

Φέρεται να επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν κρύβεται και διερωτήθηκε που ειναι ο πρωθυπουργός, καθώς και οι κ.κ. Γεραπετριτης, Πιερρακάκης και Δημητριάδης. Σε ό,τι αφορά στη δική του ενημέρωση είπε συμφωνα με πληροφορίες πως κανείς δεν τον κάλεσε εγγράφως και πως ο,τι πει θα ειναι δημόσιο και δεν θα κρύβεται πισω απο το φουστάνι του απορρήτου.

Διαβάστε περισσότερα: Τσίπρας: «Δεσμεύτηκα να ξεριζώσω τα κλεφτόδενδρα» (vid)

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *