Ξυλοκόπησαν 19χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε o ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β Γιάννης Μανωλιούδης τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Α΄προβλήτας του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Β, Γιάννη Μανωλιούδη, Διονύσης Γιαννόπουλος, μίλησε για το περιστατικό ξυλοδαρμού του 19χρονου ποδοσφαιριστή στο metropolis 95,5.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ενημερωθήκαμε αργά χθες το βράδυ από την οικογένεια του παίκτη για το περιστατικό, ο πατέρας του με ενημέρωσε και αυτός ενημερώθηκε από το νοσοκομείο. Ηταν μια απρόκλητη επίθεση προς τον ποδοσφαιριστή και ένα φίλο του, μέσα στον χώρο του λιμανιού, κοντά στον Ερυθρό Σταυρό. Ο χώρος που έγινε είναι στην αρμοδιότητα των λιμενικών αρχών, ήταν μια παρέα 6-7 ατόμων, έχουν συλληφθεί μόνο οι 2, οι άλλοι 4-5 είναι προς διερεύνηση.

Ο ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο, έχει κάταγμα στο ζυγωματικό, θα γίνει αξιολόγηση αν θα πρέπει να κάνει επέμβαση. Επίσης, έχει κλείσει το αριστερό του μάτι, έχει δεχθεί αρκετά χτυπήματα και ο φίλος του έχει αρκετά χτυπήματα, του έχουν δαγκώσει το αυτί. Εχουμε ενημερώσει και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είπαμε να δούμε αν ήταν αθλητικό το κίνητρο, ή αν είναι άλλος λόγος. Το συμβάν έγινε στις 4.00-4.30 το πρωί της Κυριακής, την ώρα που κατευθυνόταν να πάρουν το αμάξι στο πάρκινγκ του Λιμανιού.

Αυτό που θέλουμε είναι να ταυτοποιηθούν και τα υπόλοιπα άτομα, δόθηκε μια αρχική κατάθεση στο νοσοκομείο από τον παίκτη, αλλά έχει πάθει διάσειση και δεν μπόρεσε να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα. Περιμένουμε την νεότερα της υγείας του αλλά είναι σε διαδικασία και η νομική πλευρά. Αν χάσει τη σεζόν η σωματική βλάβη θα έχει συνέπεια και στην επαγγελματική του καριέρα. Είναι από 12 ετών στον ΠΑΟΚ στις ακαδημίες, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα, ο χαρακτήρας του είναι κόσμημα. Στο άκουσμα πως είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν είχε την καλύτερη αντιμετώπιση από τις αρχές, αλλά θα δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα. Έχε οριστεί δικάσιμος για το πρώτο 15ήμερο του Νοεμβρίου».

Διαβάστε περισσότερα: Δήμος Θεσσαλονίκης: Μαθήματα κοινωνικού γραμματισμού για γυναίκες με μεταναστευτικό και προσφυγικό υπόβαθρο

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *