Η Art House by Ellikalisora κόβει την πιο καλλιτεχνική βασιλόπιτα της Θεσσαλονίκης στη Myro Gallery

Με δωρεάν είσοδο για όλους, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, 11:00-14:00 στη Myro Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8 , Κέντρο), η ART HOUSE by Ellikalisora κόβει την πιο καλλιτεχνική βασιλόπιτα της Θεσσαλονίκης – Παράλληλα θα εκτεθούν τα έργα 70 μικρών και μεγάλων δημιουργών του ART HOUSE στηρίζοντας το σπουδαίο έργο της MKO Συζωή.

Η κοπή της πίτας θα χαρίσει στο μεγάλο νικητή και στην οικογένειά του ένα γνήσιο έργο τέχνης, ένα πρωτότυπο ψηφιακό κολάζ του project “ Μετασχηματίζοντας το Αόρατο” , που παρουσιάστηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης – Archaeological museum of Thessaloniki διά χειρός Αγγελική Κουρμουλάκη, που με αγάπη προσφέρει στη δράση της ART HOUSE!!

O μαγικός κόσμος του Yupi Yaya, θα βρίσκετε εκεί όπου θα εμπλουτίσει την εκδήλωση με μπαλονοκατασκευές, face_painting, χορό, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση και πολλές πολλές εκπλήξεις!!!

Ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης Anesidora’s box θα προσφέρει τα πιο όμορφα δώρα σε όοολα τα παιδιά!!

Τα Αρτοποιία Ιωάννη Τουρλή, Ελένη Καλλίδου θα σας γλυκάνουν με τις σπιτικές γεύσεις τους. Το 4allkalamariasquare Ste Nikolopoulos θα χαρίσει λαχταριστές λιχουδιές και φυσικά καραμέλες και ζαχαρωτά για όοολα τα παιδιά, θα προσφέρει το Bios Coop Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης

Έμπρακτος υποστηρικτής και χορηγός επικοινωνίας: metafox.gr

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ, ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ 2023!!🎨

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.