ΔΥΠΑ: Ρεκόρ συμμετοχής στην 15η «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Τη 15η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στο ξενοδοχείο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη. Στόχος ήταν να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών που αναζητούν προσωπικό.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 80 επιχειρήσεις από πολλούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφορετικών επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι συνομίλησαν με στελέχη των εταιριών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού ενώ στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) παρείχαν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

“Η τρίτη “Hμέρα Kαριέρας” που διοργανώνουμε στη Θεσσαλονίκη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς είχαμε τρομερή ανταπόκριση και από επιχειρήσεις αλλά και από ιδιώτες” δήλωσε στο metafox.gr ο πρόεδρος της ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης.

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.