Η κορυφαία πλατφόρμα πληρωμών και υπηρεσιών αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της

Το τοπίο στον εργασιακό τομέα έχει αλλάξει ριζικά μετά την πανδημία. Η τηλεργασία, το work from home έχει πλέον εξελιχθεί σε work from anywhere. Πλέον, οι απασχολούμενοι σε δυναμικούς κλάδους, όπως είναι η τεχνολογία, αλλά και σε πιο «ατομικές» δραστηριότητες, μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε.

Σε έναν καινούργιο κόσμο γεμάτο προκλήσεις, η ανεύρεση και διατήρηση ταλέντων για τις ελληνικές εταιρείες γίνεται πλέον εξίσωση για δυνατούς λύτες. Η εισαγωγή νέων προνομίων από τις εταιρείες, ή η βελτίωση της υπάρχουσας πολιτικής παροχών είναι ικανές να διατηρήσουν τα ταλέντα εντός της εταιρείας, αυξάνοντας παράλληλα τα επίπεδα παραγωγικότητας και αποδοτικότητας. Ταυτόχρονα, οι προσδοκίες των καταναλωτών στην Ελλάδα απαιτούν από τις εταιρείες ένα τεχνολογικό μετασχηματισμό για την καλύτερη δυνατή ψηφιακή εμπειρία.

Η Edenred, η κορυφαία πλατφόρμα πληρωμών και υπηρεσιών, που φέρνει κοντά εταιρείες, εργαζομένους και συνεργαζόμενους εμπόρους, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ένα σταθερό ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού. Στόχος της είναι η συνεχής εξέλιξη και η αναβάθμιση των υπηρεσιών της, με την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών, στη βελτίωση της εμπειρίας των εργαζομένων αλλά και στην διατήρηση των ταλέντων, μέσα από ένα πλήρες εξατομικευμένο πακέτο παροχών. Η εταιρεία που εφηύρε τις διατακτικές γεύματος Ticket Restaurant®, συνεργάζεται σήμερα με περισσότερες από 7.000 εταιρείες, προσφέροντας ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο λύσεων πληρωμής ειδικού σκοπού για σίτιση (παροχές γευμάτων), κίνητρα (όπως δωροκάρτες), mobility (διόδια, στάθμευση, μεταφορές), και εταιρικές πληρωμές (κάρτες καυσίμων, κ.ά.).

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ξεκίνησε το 2017, με την παρουσίαση των ονομαστικών και προπληρωμένων καρτών, ενώ το καλοκαίρι του 2019, ήταν η πρώτη που έφερε στην ελληνική αγορά τις mobile συναλλαγές μέσω Apple Pay. Σήμερα, η Edenred προσφέρει σε όλους τους κατόχους των λύσεων της τη δυνατότητα ψηφιοποίησης της Edenred κάρτας τους μέσω των τριών mobile πορτοφολιών, Apple Pay, Google Pay και Edenred Pay. Με μόλις ένα κλικ μέσω της βραβευμένης εφαρμογής MyEdenred® app, οι κάρτες προστίθενται στα ψηφιακά πορτοφόλια της επιλογής τους, και στη συνέχεια οι κάτοχοι ολοκληρώνουν τις συναλλαγές τους ανέπαφα μέσω κινητού, εύκολα-γρήγορα-με ασφάλεια.


Οι πρωτοποριακές άυλες λύσεις (κάρτα σίτισης Ticket Restaurant® ZERO, κάρτα εταιρικών παροχών MyBenefits® ZERO) αποτελούν μία 100% digital εμπειρία πληρωμών, ενισχύοντας συγχρόνως την εταιρική βιωσιμότητα και το well-being των εργαζομένων. Πρόκειται για πρωτοποριακές άυλες λύσεις, οι οποίες εξασφαλίζουν άμεση έκδοση και ενεργοποίηση (σε λιγότερο από 24 ώρες), ενώ παράλληλα εξαλείφουν τη διανομή κάρτας αλλά και τη χρήση πλαστικού ή χαρτιού. Συγκεκριμένα, η ΜyBenefits® ZERO, αποτελεί και τη μοναδική multi-benefits λύση στην Ελλάδα η οποία προσαρμόζεται πλήρως σε κάθε εταιρική πολιτική παροχών μέσω ενός 100% προσωποποιημένου δικτύου εξαργύρωσης. Οι εργαζόμενοι με τη σειρά τους, απολαμβάνουν εύκολες, ασφαλείς και ανέπαφες συναλλαγές, μέσω ψηφιακών λύσεων τις οποίες μπορούν να έχουν πάντα μαζί τους, μέσα στο ψηφιακό τους πορτοφόλι.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που δείχνουν το δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον. Προς αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποίησε πριν από λίγους μήνες τη μετάβαση του συνόλου των υπηρεσιών του χαρτοφυλακίου της σε κάρτες από 99% ανακυκλωμένο πλαστικό, επιταχύνοντας την πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Συμπληρωματικά, το σύνολο των υλικών (όπως ο φάκελος) που συνοδεύουν τις κάρτες κατασκευάζεται από οργανικό χαρτί, το οποίο προέρχεται από υπεύθυνες πηγές με πιστοποίηση FSC. Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που καινοτομεί και προχωρά σε μία τέτοια κίνηση για όλες τις λύσεις της και ταυτόχρονα βοηθά ουσιαστικά τους συνεργάτες της να ανταποκριθούν στις περιβαλλοντικές τους δεσμεύσεις και να επιτύχουν τους στρατηγικούς στόχους βιωσιμότητας, μέσα από σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον εργαλεία.

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.