Αλλάζει η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ανακοίνωση των εκλογών

Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος φέρνει η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εθνικών εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στις 21 Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι η ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο θα αλλάξει.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 20 Μαΐου και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία, πιθανότατα το Σάββατο 27 Μαΐου.

Το σίγουρο είναι ότι φτάσαμε τέλος Μαρτίου και ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε πότε θα γίνει ο τελικός και φυσικά σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στους νικητές των ζευγαριών ΠΑΟΚ – Λαμία και ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το 1,5 πόδι στον τελικό, ενώ και η ΑΕΚ είναι μία “ανάσα”, μετά τη νίκη της με 3-0 επί του Ολυμπιακού στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται πως το τριήμερο 19-21 Μαΐου διεξάγεται και το Final-4 της EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί την παρουσία του στο Κάουνας.

Αν οι Πειραιώτες φτάσουν μέχρι τον τελικό, τότε η μεγάλη αναμέτρηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι την ίδια ώρα με τα… Exit Poll.

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.