Justin Bieber: Ο τραγουδιστής αποσύρεται από τη μουσική; – «Δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό»

Ο πρίγκιπας της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) είναι έτοιμος να «βγει στη σύνταξη» σε ηλικία 29 ετών, όπως πληροφορείται το RadarOnline.com. Έχοντας εξασφαλίσει 200 εκατομμύρια δολάρια μετά την πώληση του μουσικού του καταλόγου, πηγές ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής του «Sorry» θέλει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με την 26χρονη σύζυγό του, το μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ (Hailey Bieber).

«Ο Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η διασημότητα τον βαραίνει πολύ», αποκάλυψε φίλος του, προσθέτοντας ότι μίλησε για τους αγώνες του ακόμα και με επαγγελματίες. «Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη», εξήγησε άτομο από το φιλικό περιβάλλον του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευα του RadarOnline.com, την περασμένη χρονιά το παιδί – φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας σταμάτησε ξαφνικά την παγκόσμια περιοδεία του Justice World Tour, επικαλούμενος προβλήματα υγείας και εξάντληση. Και προφανώς δεν ανυπομονεί να επιστρέψει στη σκηνή.

«Ο Justin αισθάνεται ότι η πίεση της μουσικής βιομηχανίας δεν του κάνει καλό», αποκάλυψε μια πηγή. «Θέλει απλώς να εξαφανιστεί με τη Hailey και να απολαύσει τα χρήματά του». Ο Bieber φαίνεται να θέλει να δουλέψει πάνω στο γάμο του με την πιθανή συνταξιοδότησή του, με τις πηγές να λένε στο RadarOnline.com ότι η ένωσή τους είναι γεμάτη με προβλήματα εμπιστοσύνης.

«Παντρεύτηκαν πολύ νέοι και δεν ήξεραν σε τι έμπλεκαν και από τότε έχουν σκαμπανεβάσματα», μοιράστηκε η πηγή πριν από εβδομάδες. Οι στρεσογόνοι παράγοντες στο γάμο τους δεν είναι μόνο το fandom γύρω από την πρώην κοπέλα του Bieber, Selena Gomez.

Οι μπελάδες έχουν αρχίσει να δημιουργούνται από τον γάμο τους το 2018. Ο τραγουδιστής του Peaches παραδέχτηκε ότι είχε «συναισθηματική κατάρρευση» λίγο μετά το «ναι», με τον Bieber να παραδέχεται: «Νόμιζα ότι ο γάμος θα έλυνε όλα μου τα προβλήματα και δεν το έκανε».

«Αυτό έχει αφήσει τη Hailey να αισθάνεται απελπισμένη μερικές φορές», είπε η πηγή, προσθέτοντας: «Έχουν πολλά να διορθώσουν. Ήταν μια επώδυνη μεταμόρφωση για αυτούς». Η διαφαινόμενη συνταξιοδότηση του Bieber ίσως είναι αυτό που ο γιατρός διέταξε για να διορθώσει την προβληματική σχέση του.

Παρά το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε, ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα παραπάνω. Αν όμως, κρίνει κανείς από τις τελευταίες συναυλίες του, τις οποίες ακύρωσε, ίσως η απάντηση στο ερώτημα αν θα συνεχίσει την καριέρα του, να μην είναι ενθαρρυντικό για τους φαν του.
H διάγνωση με το σύνδρομο Ramsay-Hunt που του προκάλεσε μερική παράλυση προσώπου
Πέρυσι, ο Justin αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο είχε παραλύσει εν μέρει το πρόσωπό του.

Σ’ ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει τότε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έπασχε από το σύνδρομο Ramsay Hunt, ακυρώνοντας έτσι την παγκόσμια περιοδεία του.

«Γεια σε όλους. Justin εδώ. Ήθελα να σας ενημερώσω για το τι συμβαίνει. Προφανώς, όπως πιθανώς μπορείτε να δείτε από το πρόσωπό μου, έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και προέρχεται από αυτόν τον ιό που προσβάλλει το νεύρο στο αυτί μου και τα νεύρα του προσώπου μου και έχει προκαλέσει παράλυση στο πρόσωπό μου» είχε αποκαλύψει αρχικά, ο ίδιος στο κλιπ.

«Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει» συνέχισε πριν ανοιγοκλείσει το άλλο του μάτι. «Δεν μπορώ να χαμογελάσω με αυτή την πλευρά του προσώπου μου, αυτό το ρουθούνι δεν κινείται, οπότε υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου».

www.ethnos.gr

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.